QUO VADIS FORMENTERA??

Inici

 

 

 

En la nostra opinió, la massiva expoliació que s'ha fet en la nostra illa comporta més perjudicis que beneficis per a Formentera i les seves gents.

 

 

EL FUTUR DE FORMENTERA PER ALS AFECTATS

 

·        Els que van deixar de tenir una casa, haurien de començar a estalviar per comprar una nova casa si volen  donar un altra habitatge per als seus fills… .

 

·        Els que van treballar per tenir un hotel, uns apartaments, un bar, un restaurant, en definitiva, un negoci, haurien d'emigrar a un altre lloc, doncs en l’illa és impossible construir res de nou… més places turístiques?? Un nou bar a la platja?? Impossible amb la legislació vigent…

 

·        Els que tenien terrenys… res de res… van perdre la propietat i no poden fer res en els “seus terrenys”. L'Administració és ara la propietària… Recompensa a canvi: Res!….

 

I oblidin-se de la possibilitat de vendre la seva propietat, perquè ja no els pertany!!!

 

 

PER ALS TURISTES

 

·        Quan s'esfondrin tots els establiments afectats, es reduirà considerablement el nombre de places turístiques en l’illa.

 

·        Un altre punt és la caiguda de la qualitat els serveis que se'ls ofereix als turistes… On trobaran en Migjorn o en Llevant un bar-restaurant en condicions? Tot seran quiosquets de platja (concessions atorgades per la demarcació de Costes a uns preus molt elevats), de fusta i sense una estructura de banys adequada.

 

PER A L’ILLA

 

·        Deixar unes extensions de terreny tan grans en domini públic comporta sempre el risc que en un futur, canviï la política del govern pel que fa a la conservació de les zones de protecció i es requalifiquin. Com a resultat, no ens seria estrany de trobar que un dia l'Administració vulgui fer un port esportiu a Migjorn o un gran complex hoteler a Illetes (són escenaris hipotètics però possibles…).

 

Pensar que segons aquesta Llei, un dia totes les edificacions incloses en zona marítim-terrestre de domini públic haurien de ser esfondrades és una autèntica atrocitat. Llavors, si les lleis estan fetes per i pel poble… si us plau pensin en Formentera i les seves gents!.